Home Locaties Service Gallery Margreet Blog Contact

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op ISO

Gamos Crete

ISO 9001 Compliant

Contact details

Margreet Riemeijer

Gamos Crete Weddings


NL: +31 (0)6 14 89 17 94

GR: +30  69  41 54 56 88


Geregistreerd: Stadskanaal NL

email: info@gamoscrete.eu
GamosCrete

Social Media

Copyright @ 2017 Gamos Crete   |   Site Map

Laatste nieuws!

Gamos Crete is door LTG
als winnaar aangewezen voor de
Africa & Middle East Awards 2018

Kwaliteit

Waarom kwaliteitsmanagement?

Voor onze organisatie was de keuze simpel, minder kosten, meer rendement en meer tevreden klanten.


Kostenbeheersing tijdens uw huwelijk op Kreta
De belangrijkste voordelen van een kwaliteitsmanagementsysteem zijn, een kritische blik op de interne processen dat zorgt voor minder kwaliteitskosten (beoordelings- en faalkosten). Bovendien zorgt het voor optimale benutting van de beschikbare middelen en betere klantgerichtheid.

Klantverwachting
U als toekomstig bruidspaar heeft een verwachting van hoe uw trouwdag er gaat uitzien. Voor ons om daaraan te kunnen voldoen gaan wij u dan ook vragen wat deze verwachting inhoudt en daar gaan we ver in. We gaan uw verwachting niet invullen, maar juist overtreffen.


Klanttevredenheid

De klanttevredenheid wordt verhoogd door ons kwaliteitsmanagementsysteem effectief toe te passen. Er ontstaat een betere afstemming met de verwachtingen en behoeften van u als bruidspaar en andere belanghebbenden.


Onderaannemers

Binnen onze organisatie maken wij veel gebruik van onderaannemers. Na ieder trouwfeest wordt beoordeeld of afspraken zijn nagekomen en of de geleverde producten voldoen aan de eisen. Op basis van de resultaten van dit onderzoek kunnen we plannen en doelen aanpassen en daar waar nodig de onderaannemers aansturen. Op deze manier werken wij gezamenlijk aan een klantgerichte cultuur.


Missie statement
Gamos Crete ziet het als één van de hoogste doelen om u als bruidspaar met passie, betrokkenheid en inlevingsvermogen diensten te leveren. Niet soms, maar altijd, in iedere situatie, bij iedere klant.


Margreet Riemeijer

Eigenaar en oprichter van Gamos Crete.

Gamos Crete, trouwen met ISO 9001 kwaliteitszorg als uitgangspunt.

EN

Bloemen  |  Bruidstaart  |  Transport  |  Fotograaf  |  Haarstylist  |  Website  |  Gay Wedding  |  Jubilea  |  Kwaliteit