VOLG ONS

FAQ   |   Privacy   |   2018 Gamos Crete   |   Site Map

Home Locaties Service Portfolio Testimonials Blog About Contact


BOEK UW WEDDING PLANNER

Quality

Gamos Crete hanteert het ISO 9001 Kwaliteitssysteem als
waarbrog dat we aan uw verwachtingen voldoen…
lees meer

Stel samen met Gamos Crete uw eigen wedding website
 op om uw familie en vrieden te informeren……….lees meer

CONTACT ONS

Margreet Riemeijer

Gamos Crete Weddings

GR: +30 69 41 54 56 88

info@gamoscrete.com Award Winner Beach Wedding 2018

HOE KUNNEN WIJ JULLIE ASSISTEREN

met het plannen van jullie droomhuwelijk?


LOCATIES

MEER DETAILS VOOR JULLIE
HUWELIJK OP KRETA

VOLLEDIGE BRUIDSPLANNING

GAMOS CRETE BIEDT DEZE SERVICE VOOR KOPPELS DIE HET HELE PAKKET NODIG HEBBEN: EEN ERVAREN WEDDINGPLANNER, ONTWERPERS, DESIGNERS EN BLOEMISTEN DIE ALLES IN HET WERK ZETTEN OM HET HUWELIJK VAN JULLIE DROMEN TE CREËRENOnze weddingplanner wordt toegewezen aan jullie evenement.

Profiteer van speciale tarieven via onze relaties met onze professionele lokale leveranciers.

Ons professionele team van ontwerpers verzorgt decoratie- en evenementbeheer op de dag van de bruiloft om ervoor te zorgen dat elk detail jullie stijl weerspiegelt, terwijl alles soepel verloopt.MET INBEGRIP VAN:


Onbeperkte ondersteuning via Mails, Skype e.a. / Locatie-inspectie / Proeven van wedding diner / Regeling voor proef make-up en bruidskapsel / Boekingen van leveranciers / Budgetbeheer / Ontwerp, levering en installatie van decoratie. Desgewenst een repetitie op de eigenlijke locatie met klanten en de coördinatie op de dag zelf

STYLING EN ÉÉN DAG COÖRDINATIE

GAMOS CRETE BIEDT DEZE SERVICE VOOR KOPPELS DIE HUN HUWELIJK IN DE MEESTE DETAILS ZELF HEBBEN GEREGELD EN DIE DE LOCATIE EN/OF DE LEVERANCIERS ZELF HEBBEN GECONTRACTEERD EN ALLEEN STYLING EN ÉÉN DAG COÖRDINATIE VEREISEN.Ons team van ontwerpers behandelt de decoratie op de dag van de bruiloft om ervoor te zorgen dat alles naar wens is ingericht, zodat jullie volledig kunnen ontspannen en kunnen genieten van jullie speciale dag in de wetenschap dat alles in goede handen is.
Onze weddingplanner staat tot jullie dienst gedurende de hele dag van de bruiloft.MET INBEGRIP VAN:


Decoratie en ontwerp, levering en opstelling / Een beoordeling van het huwelijksprogramma en de tijdsplanning voorafgaand aan de huwelijksdatum, (persoonlijke ontmoeting) / Desgewenst een repetitie op de daadwerkelijke locatie met klanten en de coördinatie op de dag zelf.

ÉÉN DAG COORDINATIE

GAMOS CRETE BIEDT DEZE SERVICE VOOR KOPPELS DIE REEDS HUN BRUILOFT HEBBEN GEPLAND EN DE LOCATIE EN/OF DE LEVERANCIERS ZELF HEBBEN GECONTRACTEERD, EN DIE ALLEEN EEN HUWELIJKSPLANNER VEREISEN OM DE HUWELIJKSDAG TE OVERZIEN EN TE BEHEREN.


Onze ervaren weddingplanner draagt zorg voor een soepel verloop, zodat de bruid en bruidegom volledig kunnen ontspannen en kunnen genieten van hun speciale dag in de wetenschap dat alles in goede handen is. Onze weddingplanner staat tot jullie dienst gedurende de hele dag van de bruiloft tot 01.00 uur


MET INBEGRIP VAN:


Een tijdsplanning 2 weken voorafgaand aan de huwelijksdatum / Desgewenst een repetitie op de daadwerkelijke locatie met klanten
/ De coördinatie op de dag zelf.

HAARSTYLIST EN MAKE-UP ARTIEST


We maken niet alleen maar ‘mooie kapsels’, wij creëren alle stijlen volgens de nieuwste internationale modetrends. Het is een must om het perfecte kapsel en de perfecte make-up te modelleren die bij jouw persoonlijkheid en bij de trouwjurk past!


De visagist en haarstylist van het Gamos Crete team verbeteren je ware schoonheid en laten je er ongelooflijk mooi uitzien en voelen.

Tijdens je bruidsmake-up en proefkapsel zal Gamos Crete je helpen de meest gewenste bruidslook te bereiken door te bepalen welke kleuren en stijl van make-up en haar het beste passen bij je gezicht en persoonlijkheid.


We garanderen je bruidslook als een van de beste herinneringen aan je leven, omdat je die foto's en video's voor altijd terug zult blijven zien. Daarom zorgen wij ervoor dat je er perfect uitziet.


Tijdens je bruiloft, op een warme zomerdag, gevuld met emoties zal je bruidsmake-up en kapsel tot in de vroege ochtenduren geen verandering ondergaan.


Onze stylisten zijn ervaren, ze hebben hun eigen salon in Chania op Kreta, waar ze een internationale klantenkring bedienen.
AMBIANCE, ATMOSFEER EN DECORATIE


Bloemen en decoraties zijn voor de sfeer en uitstraling voor jullie trouwdag van absoluut belang.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van complete bloemdecoraties en accessoires voor bruiloften van alle formaten. Alles is mogelijk in zowel een moderne, klassieke of een trendy stijl. Ook verzorgen wij de aankleding van de kerk, het strand of een andere trouwlocatie evenals de locatie voor het feest.


Probeer de bruiloft voor je te zien... Wat zijn de kleuren, stijlen en sfeer die je op je trouwdag wilt creëren?

Zachte bloemstukken in lage of hoge vazen of zelfs in hoge kandelaars, gezellige potjes op hout met kaarsen en gipskruid of bloemen. Kaarsen en/of de hele locatie versierd met lichtjes en fakkels. Lantaarns, doekversieringen, olijftakken, hout, decoratietafel voor het gastenboek, menukaarten, naamkaarten, een bruidsuiker op ieder bord, of zelfs flessen wijn met je eigen etiket.


Een mood board maken helpt bij het (vooraf) scheppen van de ultieme sfeer. Deel dit mood board met ons. De sfeerbeelden die je hebt uitgekozen geven goed weer wat de stijl is die je voor ogen hebt. Zo kunnen wij je adviseren over alle mogelijkheden voor de stijl die bij jou past op je gewenste trouwlocatie.


Het materiaal wat gebruikt wordt is niet standaard zodat de bloemdecoraties op de trouwdag een blikvanger zijn.


FOTOGRAFIE, VIDEOGRAFIE EN DRONE

Het is jullie trouwdag, de dag waarover je hebt gedroomd en naar hebt uitgekeken. Omringd door vrienden en familie is professionele fotografie en videografie een van de belangrijkste items om deze speciale momenten voor altijd vast te leggen.


Het streven naar de amoureuze glimlach, een tedere kus en tranen van geluk, of de verbinding tussen mensen is waar onze fotografen voor staan.


Door jarenlange ervaring vangen zij deze kostbare momenten op, zodat jullie dat gevoel altijd opnieuw kunnen beleven.

Wij vertrouwen deze eeuwige momenten alleen toe aan een specialist. Onze grootste passie, jullie levenslange herinnering.


Naast fotografie en video zijn drones een fantastische optie om te overwegen omdat ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Ze kunnen belangrijke momenten van de dag vastleggen - zoals een speciaal moment filmen tussen bruid en bruidegom of een grote groep gasten van boven fotograferen.


Drone-filmen kan er zo spectaculair uitzien, omdat het beeldmateriaal de grootsheid van een trouwlocatie en de omgeving kan onthullen. Zeker hier op Kreta waar we strand, traditionele wijnhuizen, pittoreske kerken e.a. trouwlocaties aanbieden, worden we vaak omringd met bergen, olijfbomen en de azuurblauwe zee die perfect zijn voor een drone video.


Gamos Crete werkt samen met verschillende professionele fotografen en drone filmers in Griekenland.


Bezoek onze portfolio voor een impressie van de verschillende stijlen.


GAY WEDDING

Hoewel huwelijken van hetzelfde geslacht momenteel niet legaal zijn in Griekenland, kunnen we een zegen voor hetzelfde geslacht of een geregistreerd partnerschap organiseren.

Net zoals het huwelijk is het geregistreerde partnerschap een wettelijk geregelde vorm van samenwonen.


Het geregistreerde partnerschap is bedoeld voor mensen die hun samenleving als formeel willen maken.

Om dit te doen, kun je op Kreta genieten van een ceremonie in een meer romantische omgeving, zoals het strand of in een privé villa.


Het stelt ons ook in staat om een ceremonie te creëren op de manier die jullie zouden willen.

We kunnen een mooie ceremonie regelen met het uitwisselen van ringen/geloften en je kunt gedichten en/of spreuken opnemen die een speciale betekenis hebben voor jullie beide.


Na een ceremonie met betrekking tot geregistreerd partnerschap gaan wij, (de weddingplanner), na één of twee dagen met jullie mee naar het registratiekantoor om de definitieve papieren te ondertekenen.


Jullie partnerschap is dan gelegaliseerd en vertaald en is geldig in jullie eigen land.


Onze klanten vinden het werken met ons gemakkelijk en plezierig