Home Locaties Service Gallery Margreet Blog Contact

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op ISO

Gamos Crete

ISO 9001 Compliant

Contact details

Margreet Riemeijer

Gamos Crete Weddings


NL: +31 (0)6 14 89 17 94

GR: +30  69  41 54 56 88


Geregistreerd: Stadskanaal NL

email: info@gamoscrete.eu
GamosCrete

Social Media

Copyright @ 2017 Gamos Crete   |   Site Map

Laatste nieuws!

Gamos Crete is door LTG
als winnaar aangewezen voor de
Africa & Middle East Awards 2018

Chique en stijlvol voor een bruiloft, maar toch informeel en 'vrij' aan de zee.


Als officiële trouwlocatie bieden wij u de perfecte omgeving om te trouwen op het strand. 
Uw bruiloft voorzien van zon, zee en romantiek! Schoenen uit, voeten in het zand en elkaar het jawoord geven, misschien wel tijdens de zonsondergang!


De favoriete stranden van Gamos Crete zijn:


Elafonisi beach

Gelegen aan de Zuidwest kust van Kreta. Dit strand is makkelijk bereikbaar, zowel voor jong en oud en heeft fijn zand. Er is goede parkeergelegenheid en ‘s avonds na 19.30 uur gegarandeerd zonsondergang. In de buurt van Elafonissi zijn tal van goede restaurants geschikt voor uw trouw diner.


Kalathas beach

Dit strand gelegen in de provincie Chania is samen met het Stravros beach zeer geschikt voor een strand bruiloft. Goed bereikbaar en veel accommodaties in de buurt om te verblijven. Beide stranden zijn goed te combineren met bijvoorbeeld Ktyma Reveli, een exclusief complex om uw trouwfeest te vieren.  


In de nabije buurt van deze stranden zijn talloze opties om aansluitend uw feest te geven. Wilt u na de ceremonie op het strand dineren met uw familie en vrienden? Dat is geen enkel probleem. Van life-cooking barbecue tot een sjiek geserveerd diner, alles kan geregeld worden dankzij de organisatie van Gamos Crete. Wilt u toch liever een andere locatie voor uw wedding diner? Ook dat is geen enkel probleem. Als we de locatie voor het strand zijn overeengekomen gaan wij voor u aan de slag om een feest-locatie in de nabijheid te zoeken.


Menies beach

Uitsluitend te bereiken met een bootje. Dit strand ligt aan de landtong van Kolymbari. Intiem, klein en uiterst geschikt voor een kleine groep.Stuur ons vrijblijvend een bericht

Hebt u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons altijd
vrijblijvend een bericht sturen.

Strand als Trouwlocatie

EN

Trouwen op het strand van Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwen op het strand van Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwen op het strand van Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwen op het strand van Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer

|   Strand   |   Kerk   |   Hotel   |  TrouwLocaties  |   Restaurant  |   Chania stad  |