Home Locaties Service Gallery Margreet Blog Contact

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op ISO

Gamos Crete

ISO 9001 Compliant

Contact details

Margreet Riemeijer

Gamos Crete Weddings


NL: +31 (0)6 14 89 17 94

GR: +30  69  41 54 56 88


Geregistreerd: Stadskanaal NL

email: info@gamoscrete.eu
GamosCrete

Social Media

Copyright @ 2017 Gamos Crete   |   Site Map

Laatste nieuws!

Gamos Crete is door LTG
als winnaar aangewezen voor de
Africa & Middle East Awards 2018

Een Grieks restaurant is compact, gezellig en heel sfeervol.


U trouwt al op Kreta, wat is er dan niet mooier om het geheel in Griekse stijl af te sluiten. Er zijn tal van gezellige, traditionele als ook moderne restaurants te vinden op Kreta. Met name in het Westen van Kreta kunt u alle kanten op. In de bergen vindt u pittoreske traditionele restaurants met veel atmosfeer.


Direct aan de kust kunt u compacte, gezellige en exclusievere restaurants vinden die vanzelfsprekend aan de zee liggen. Ook heeft de stad Chania een groot scala aan keuze. Op gezellige binnenpleinen in kleine straatjes vol met bloemen of bijvoorbeeld aan de haven met het uitzicht op de vuurtoren. Alles is mogelijk voor uw trouwfeest. Eventueel Griekse live muzikanten en dansers geven uw feest een Griekse tintje.  


Restaurants zijn natuurlijk altijd zeer geschikt voor uw trouwfeest. Met name voor de kosten aangezien een restaurant voorzien is van een kok, obers en natuurlijk de keuken met hun eigen specialiteiten waar u op voorhand uit kunt kiezen.


Kiest u een sfeervol restaurant met een typische eigen stijl, dan bespaart u in de kosten voor obers, tafels, stoelen, catering en zelfs exclusieve decoratie.  


Gamos Crete helpt u graag bij het vinden van uw geschikte dinerlocatie die aansluit bij uw trouwceremonie.  Stuur ons vrijblijvend een bericht

Hebt u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons altijd
vrijblijvend een bericht sturen.

Restaurant als Trouwlocatie

EN

Trouwfeest vieren in een Grieks restaurant op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwfeest vieren in een Grieks restaurant op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwfeest vieren in een Grieks restaurant op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwfeest vieren in een Grieks restaurant op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer

|   Strand   |   Kerk   |   Hotel   |  TrouwLocaties  |   Restaurant  |   Chania stad  |