Home Locaties Service Gallery Margreet Blog Contact

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op ISO

Gamos Crete

ISO 9001 Compliant

Contact details

Margreet Riemeijer

Gamos Crete Weddings


NL: +31 (0)6 14 89 17 94

GR: +30  69  41 54 56 88


Geregistreerd: Stadskanaal NL

email: info@gamoscrete.eu
GamosCrete

Social Media

Copyright @ 2017 Gamos Crete   |   Site Map

Laatste nieuws!

Gamos Crete is door LTG
als winnaar aangewezen voor de
Africa & Middle East Awards 2018

Op Kreta zijn alle trouwlocaties uniek en hebben een eigen karakter, maar toch willen we u de ultieme trouwlocaties niet onthouden.


Ktima Villa’s

Gelegen vlakbij Kalathas strand in Reveli. Dit feestcomplex, gebouwd voor uitsluitend bruiloften en feesten, gelegen op een heuvel met zeezicht bestaat uit twee luxe villa’s en is geschikt voor uw trouwfeest. Het bruidspaar kan de huwelijksnacht verblijven in de ‘White Suite’ met jacuzzi. In de ‘Black Suite’ kunnen vrienden, getuigen en/of familie logeren na het feest.


In de nabije omgeving zijn talloze hotels en appartementen, alle geschikt voor familie en vrienden om te verblijven.

Uiteraard kent Gamos Crete de geschikte hotels en appartementen in de buurt en kan eventueel assisteren met het maken van een keuze.


Youphoria Villa’s

Deze privé-villa’s, gelegen in de provincie Kissamos, op een werkelijk unieke locatie, kunnen aan uw bruiloft precies dat exclusieve karakter geven wat u zoekt.

Dit prive-complex beschikt over acht luxe villa’s met elk een eigen privé-zwembad. Het complex voorziet tevens in een eigen trouwkapel die op het hoogste punt staat. Op deze prachtige locatie zijn alle voorzieningen en faciliteiten aanwezig voor een besloten bruiloft.


Milia retreat

Is een complex die getransformeerd is in een eco-vriendelijke omgeving op een 17e eeuws oude locatie. De trouwlocatie bij Milia is hun eigen amfitheater. Tevens beschikt Milia over traditionele villa’s waar gelogeerd kan worden. De kwaliteit van de Kretense ingrediënten die gebruikt worden in de keuken zijn allemaal op natuurlijke wijze verbouwd.


Stuur ons vrijblijvend een bericht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u ons altijd vrijblijvend een bericht sturen.

EN

Trouwlocaties
Trouwen in een luxe villa op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwen in een luxe villa op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer Trouwen in een luxe villa op Kreta met uw wedding planner Margreet Riemeijer

|   Strand   |   Kerk   |   Hotel   |  TrouwLocaties  |   Restaurant  |   Chania stad  |