Home Locaties Service Gallery Margreet Blog Contact

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem contact op ISO

Gamos Crete

ISO 9001 Compliant

Contact details

Margreet Riemeijer

Gamos Crete Weddings


NL: +31 (0)6 14 89 17 94

GR: +30  69  41 54 56 88


Geregistreerd: Stadskanaal NL

email: info@gamoscrete.eu
GamosCrete

Social Media

Copyright @ 2017 Gamos Crete   |   Site Map

Laatste nieuws!

Gamos Crete is door LTG
als winnaar aangewezen voor de
Africa & Middle East Awards 2018

Mijn naam is Margreet Riemeijer, de oprichter en eigenaar van de Gamos Crete organisatie. Tevens ben ik uw persoonlijke weddingplanner op het veelzijdige eiland Kreta.


Direct na mijn opleiding tot weddingplanner heb ik contact gezocht met een Nederlands televisiestation voor de opnames van mijn eigen bruiloft op Kreta.

Onze bruiloft is uitgezonden bij het programma 'Buitenlandse Bruiloft' en heeft ons zeer veel positieve reacties opgeleverd van mensen die ons hebben opgezocht op Kreta. 


Na deze geweldige ervaring ben ik mij verder gaan toeleggen op het organiseren van de vele activiteiten die wij u vandaag de dag kunnen bieden.

Uw trouwfeest organiseren op Kreta is ons hoofddoel.

En waar kan dat beter dan aan de Westkust van Kreta waar u midden in het Griekse leven staat? De Westkust van Kreta heeft woest berglandschap, lieflijke stranden, prachtige historische kerkjes en enorm veel cultuur en natuur. Veruit de mooiste bestemming voor uw trouwdag. In de provincie Chania kunt u alles vinden. De stad zelf staat op nummer 1 qua meest historische steden van Griekenland vanwege de prachtige Venetiaanse binnenstad. 


Ons professioneel wedding team heeft over de jaren veel kennis en ervaring opgedaan om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen! Wij nodigen u dan ook graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van uw trouwfeest op Kreta te bespreken.

Tot ziens op uw bruiloft.

Weddingplanner Gamos Crete

EN

Margreet Riemeijer uw wedding planner op Kreta met Gamos Crete